Go Back   ISPsystem.com Forums > Other products > DNSmanager

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 06-26-2009, 03:28 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 10
coolmike is on a distinguished road
Default DNS Manager as Master

Hi

We are looking for a solution where we can offer our customers an easy way to host their dns zones with us. Is it possible to use the DNS Manager as a master DNS server or only as slave?

Thanks
Michael
coolmike is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2009, 08:09 PM   #2
ISPsystem team
 
slava's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: ISPsystem
Posts: 588
slava is on a distinguished road
Default

DNSmanager can be used only as slave nameserver. For primary DNS use ISPmanager.
slava is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:16 AM.