Go Back   ISPsystem.com Forums > ISPmanager > Feedback & Feature Requests

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 04-01-2007, 10:22 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Danmark
Posts: 13
Monzterdk
Send a message via ICQ to Monzterdk Send a message via MSN to Monzterdk
Default Moving a domain

As i am familiar to the ples system and have the possibility to move a klient / domain from one admin to annother and even promote one to hold others i would ask if its possible to do this here or just partially do it in a future milestone ??


best regards Monzterdk
Monzterdk is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 03:34 AM   #2
ISPsystem team
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 98
Igor has disabled reputation
Default

what do you mean klient / domain ?
__________________
ISPsystem support team
Igor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:06 PM.