US: 1-941-4621-069
  
Cyprus: 3-572-2052-781

Go Back   ISPsystem.com Forums > ISPmanager > Installation / System Requirements


Reply
 
Thread Tools
Old 04-27-2006, 11:06 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Isle of Man
Posts: 2
felikz
Default Gentoo Install #2

I now have my trial license which is on an ADSL line which I am praying does not go down and change the IP address within the 2 week time limit.

I'm installing on Gentoo and it is insisting that I don't have Apache installed. Firstly, I thought the install installed everything necessary, obviosuly not. I emerged Apache, tried again, but it still says that it's not installed. Then I started Apache, it still says that it is not installed.

Any ideas ??? Obviously I'm in a rush for an answer as I am in my 2 week trial period now and the clock is ticking!!
felikz is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 04:45 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 105
Wishmaster is an unknown quantity at this point
Default

Well unless you have an open help desk ticket I highly doubt that anybody from ISPsystem is logging into your account and changing things around. If I were you I would go ahead and sumbit a ticket to support service

Last edited by Wishmaster; 05-19-2008 at 04:47 AM.
Wishmaster is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 08:36 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 26
apryan
Default

Quote:
Originally Posted by felikz View Post
I now have my trial license which is on an ADSL line which I am praying does not go down and change the IP address within the 2 week time limit.

I'm installing on Gentoo and it is insisting that I don't have Apache installed. Firstly, I thought the install installed everything necessary, obviosuly not. I emerged Apache, tried again, but it still says that it's not installed. Then I started Apache, it still says that it is not installed.

Any ideas ??? Obviously I'm in a rush for an answer as I am in my 2 week trial period now and the clock is ticking!!
felikz, I was able to get ispsystem installed on gentoo but you are correct. It will not install anything for you which is one reason I preferred this cp. Did any errors show up after the emerge of apache? What use flags are u using? By the way, you won't be able to run this on your ADSL line if you have a router and are using a local lan. Really retarded but oh well. I'm using Directadmin on my FreeBSD server for now until ispsystem opens up the licensing policy.
apryan is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2009, 10:00 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
MigTride is on a distinguished road
Default Gentoo Install #2

Thanks for the help in this question how I can thank you?
MigTride is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gentoo install ?! Installation / System Requirements 18 12-20-2008 02:41 PM


All times are GMT +2. The time now is 11:42 AM.