ISPsystem.com Forums

ISPsystem.com Forums (http://forum.ispsystem.com//index.php)
-   Troubleshooting (http://forum.ispsystem.com//forumdisplay.php?f=11)
-   -   How to set wildcard? (http://forum.ispsystem.com//showthread.php?t=787)

epicheirimatias 10-25-2009 11:18 AM

How to set wildcard?
 
How do I set wildcard on this ispmanager?

There seems no solution available.

slava 10-25-2009 11:54 AM

You can create it in the WWW domain properties - Aliases field.
Write to this line like as *.example.com

bellaporter21 10-27-2009 02:49 AM

thanks! i was trying to figure this out too.


All times are GMT +2. The time now is 12:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.