ISPsystem.com Forums

ISPsystem.com Forums (http://forum.ispsystem.com//index.php)
-   General technical discussion (http://forum.ispsystem.com//forumdisplay.php?f=8)
-   -   Some users can't receive emails! (http://forum.ispsystem.com//showthread.php?t=1489)

bakon 07-22-2011 03:06 PM

Some users can't receive emails!
 
We have Ispmanager in some servers.

Since about 3 or 4 days, all email/users created on the server can't receive emails.
Ispsystem techs tell that this is a bug at Ispmanager, and that it will be solved soon.

By now, nobody tells nothing... we have no answer, and no solution.
But the fact is that we have no solution, and emails are nowhere...
We don't know if emails will be received or will be lost...

Where are the techs?
Why it is not solved?

Perhaps we could go to San Diego at the "HostingCon 2011" and they could solve it... the problem is that we will have to wait until August...

bakon 07-22-2011 03:33 PM

We don't know in which versions of Ispmanager this BUG is.
Could you please detail it?

Thank you.

slava 07-22-2011 05:16 PM

This is bug in 4.3.57.1 version, it will be solved soon

bakon 07-22-2011 05:38 PM

Quote:

Originally Posted by slava (Post 5365)
This is bug in 4.3.57.1 version, it will be solved soon

We can't tell to a user: "Sorry but you won't receive any email for 5 days..."

YOU MUST TELL HOW TO SOLVE IT MANUALLY UNTIL YOU HAVE THE BUG SOLVED.
YOU MUST GIVE ANY KIND OF SOLUTION OR HELP TO SOLVE YOUR BUG.

I SUPPOSE THAT THIS PROBLEM DOESN'T AFFECT YOUR EMAILS AT ISPSYSTEM.COM, BECOUSE I CAN'T BELIEVE NOBODY THAT WORKS WITH EMAIL THAT CAN'T RECEIVE EMAILS FOR 5 DAYS...

slava 07-23-2011 12:51 AM

You need fix /etc/exim4/passwd to correct path for mail directory for fix this problem before update and restart exim (/etc/init.d/exim4 restart) after edit file.

Correct path you can find in /etc/dovecot/dovecot.passwd

bakon 07-25-2011 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by slava (Post 5370)
You need fix /etc/exim4/passwd to correct path for mail directory for fix this problem before update and restart exim (/etc/init.d/exim4 restart) after edit file.

Correct path you can find in /etc/dovecot/dovecot.passwd

ISPmanager-Lite 4.3.57.2 is released and it stills doesn't works properly.
When a new user is created, mails are bad stored...

So we have about 100 users that hasn't received and email for a week.
Which is your responsability?
What response time have your techs?
Why don't you work when we do such a critical BUG?

slava 07-25-2011 11:16 PM

Bug fixed in 4.3.57.3

Mateusz 07-26-2011 01:52 PM

For me problem still exists. Version of ispmgr : ISPmanager-Lite 4.3.57.3 . Newly created users can send e-mail, but can't receive any. I've checked paths in /etc/exim4/passwd and they're ok.

GakcaT 07-27-2011 04:45 AM

Please, write a request to our support team. They'll check it out.

matthiasftl 08-01-2011 09:28 AM

Hello,

We have the same problem. User can not receive emails. We have the version: 4.3.57.3, the paths are in the / etc/exim4/passwd ok

The email on the server in the path, for example: store /email/cbt24.com/info as mbox file.

Is there already a solution to the problem?

Thank you.


All times are GMT +2. The time now is 09:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.