Go Back   ISPsystem.com Forums > ISPmanager > How-To Guides

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 09-07-2012, 11:00 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 16
psz752 is on a distinguished road
Default Subdomain - how to add?

Hi. I have domain test.com and would like to create few subdomains like test1.test.com, test2.test.pl etc. Where could I add it and which folder will stores data for this subdomains?

Pawel
psz752 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2012, 07:08 AM   #2
ISPsystem team
 
slava's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: ISPsystem
Posts: 588
slava is on a distinguished road
Default

Hello, and this domains as regular WWW domain in the WWW domains menu in ISPmanager. Data will stored in www/test1.test.com folder in user home directory (as well as domain test.com)
slava is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2015, 05:26 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 22
corael is on a distinguished road
Default

Hello,
This post is very old but the problem is still there.
I know that technically, create a sub domain is the same as create a WWW domain, but from marketing perspective it is not the same.

I need to create a template where the hosting plan have a second level domain (WWW domain) included and say, 5 or unlimited 3th level domains (sub domains) included.

cPanel and others Panel allow this.
How to do in ISPManager?

Best Reagards
corael is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 09:12 AM   #4
ISPsystem team
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 233
fly is on a distinguished road
Default

Hello corael,

Do you mean that user should be allowed to create only 3th level domains? Or what is the problem?
fly is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 11:14 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 22
corael is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by fly View Post
Hello corael,

Do you mean that user should be allowed to create only 3th level domains? Or what is the problem?
Yes!!
example
if the hosting plan include
1 domain
5 subdomain

The user should be allowed to create only a 2th level domain and five 3th level domain.
corael is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 12:29 PM   #6
ISPsystem team
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 233
fly is on a distinguished road
Default

There is no difference between domain and subdomain for ISPmanager. That is why such restriction can't be done in common installation of ISPmanager.
But it is possible to do such restriction via plugins.

If you told me what version of ISPmanager 4 or 5 do you use I will give you a plugins documentation.
fly is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 02:55 PM   #7
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 22
corael is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by fly View Post
There is no difference between domain and subdomain for ISPmanager. That is why such restriction can't be done in common installation of ISPmanager.
But it is possible to do such restriction via plugins.

If you told me what version of ISPmanager 4 or 5 do you use I will give you a plugins documentation.

I'm using ISPManager 5.35
corael is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2015, 08:11 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 22
corael is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by fly View Post
There is no difference between domain and subdomain for ISPmanager. That is why such restriction can't be done in common installation of ISPmanager.
But it is possible to do such restriction via plugins.

If you told me what version of ISPmanager 4 or 5 do you use I will give you a plugins documentation.
Below the version of ISPManger I use.

Could you please give the documentation for such plugin?

Quote:
Originally Posted by corael View Post
I'm using ISPManager 5.35
__________________
HostingPartner.it
corael is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2015, 05:43 AM   #9
ISPsystem team
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 233
fly is on a distinguished road
Default

Documentation for ISPmanager version 5 - http://en.5.ispdoc.com/index.php/Categoryeveloper

It is all we have about plugins. I hope it will be useful.
fly is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2015, 07:26 AM   #10
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 22
corael is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by fly View Post
Documentation for ISPmanager version 5 - http://en.5.ispdoc.com/index.php/Categoryeveloper

It is all we have about plugins. I hope it will be useful.
No this didn't help. This is generic documentation.
This feature should be in ISPManager. All the Panels have this.
__________________
HostingPartner.it
corael is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:19 PM.