Go Back   ISPsystem.com Forums > BILLmanager > Troubleshooting

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-28-2016, 07:48 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 26
Trax is on a distinguished road
Default Emailing issues

No emails are being sent from billmanager, i have set up remote email settings and receive a verification/test email but other than that no product, invoices or account mails are sent out?

I have checked the logs "/usr/local/mgr5/var/gwremotemail.log" which in fact don't tell me anything.

Quote:
Dec 27 13:07:09 [3785:1] log INFO Init logs for 'gwremotemail' defaults is: level 5 color is on
Dec 27 13:07:09 [3785:1] sbin_utils [1;36mEXTINFO Set signal hanlers[0m
Dec 27 13:07:24 [3788:1] log INFO Init logs for 'gwremotemail' defaults is: level 5 color is on
Dec 27 13:07:24 [3788:1] sbin_utils [1;36mEXTINFO Set signal hanlers[0m
Dec 27 13:09:27 [4061:1] log INFO Init logs for 'gwremotemail' defaults is: level 5 color is on
Dec 27 13:09:27 [4061:1] sbin_utils [1;36mEXTINFO Set signal hanlers[0m
Trax is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2016, 08:22 AM   #2
ISPsystem team
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 385
ksenya is on a distinguished road
Default

Hello,

unfortunatelly, this information is not enough to find the issue. If you are registered in our Client area, please, send a ticket to the Technical support department (don't forget to allow access to your server for our support team)
ksenya is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
email problem

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:15 PM.